Sonnigdal african rooibos tee

Sonnigdal rooibos tee is 100% biologisch (organic) en van een oorspronkelijke, zuivere en superieure kwaliteit. Deze tee bevat alleen natuurlijke aroma's, geen kunstmatige toevoegingen. Sonnigdal rooibos tee wordt verpakt in speciaal geweven teezakjes (ook wel ‘sakkies’ genoemd) voor een optimale kleur, geur- en smaakintensiteit. Elk doosje met 20 teesakkies à 2 g heeft een  extra binnen verpakking.  Deze verpakking draagt bij aan de lange houdbaarheid van  drie jaar.

Elk zakje is voldoende voor een teepot. Voor een optimaal kopje rooibos, een ‘sakkie’ toevoegen aan kokend water en de tee daarin laten trekken tot de gewenste sterkte. Onze aanbeveling voor een pot is minstens 4 minuten. Het ‘sakkie’ kan in de pot blijven omdat rooibos weinig looizuur bevat en daardoor niet bitter wordt.

Sonnigdal rooibos tee is voorzien van keurmerken:

  • het Europese biologische (het groene blaadje)
  • het EKO keurmerk.
African Rooibos natural

African Rooibos natural

Van origine is Rooibosthee de volksdrank in de Zuid Afrikaanse Kaap. Kenmerkend voor deze kruidenthee is de karakteristieke warme, rode kleur. De smaak is mild, zacht zoet en licht kruidig.

2,89 EUR
African Rooibos Lemon

African Rooibos Lemon

Kruidenthee met een frisse twist. Een vleugje citroen maakt Rooibos lemon heerlijk fris waarbij de authentieke en pure smaak van Rooibos behouden blijft. Deze thee is verfrissend als ‘afternoon’ tea of als ice tea.

2,99 EUR

levering binnen 3 werkdagen

veilig betalen via iDeal

originele rooibos thee

product van Zuid-Afrika

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »