Home » Over ons

Over ons

Sonnigdal Rooibos thee is 100% biologisch en komt direct van de enige bron ter wereld: Zuid- Afrika. Deze thee is van een oorspronkelijke, zuivere en superieure kwaliteit en bevat alleen natuurlijke aroma's, zonder kunstmatige toevoegingen. Sonnigdal Rooibos thee wordt met de hand geoogst en is verpakt in oorspronkelijke ‘sakkies’ voor optimale kleur, geur- en smaakintensiteit. Sonnigdal Rooibos thee is voorzien van het EKO keurmerk.

Hoog in het bergachtige gebied van Cederberg ten noorden van Kaapstad, is de lucht zuiver en de aarde vol natuurlijke grondstoffen. De Olifantsrivier kronkelt daar door het dal. Hier groeit de unieke inheemse plant waar Sonnigdal Rooibos thee van gemaakt wordt. De natuurlijke kracht van de olifanten die het gebied duizenden jaren bewoonden, is nog steeds duidelijk waarneembaar. De kracht en de heilzame werking van de Rooibosplant was reeds eeuwen bij de inheemse Khoi-stammen bekend. Vandaag wordt Rooibos door wetenschappers aanbevolen en over de hele wereld gedronken. Omdat de thee puur is, weinig tannine en geen theïne (cafeïne) bevat en rijk is aan belangrijke mineralen en sporenelementen zoals ijzer, calcium, zink en fluoride. Deze thee kan zowel door volwassenen als kinderen en zelfs baby’s worden gedronken. Bovendien biedt Rooibos verlichting bij allergieën en spijsverteringsklachten en heeft het een antioxiderende werking.

Geniet van een kopje biologische Rooibos van Sonnigdal voor hernieuwde energie, een stralend uiterlijk en een gezond en goed gevoel.

levering binnen 3 werkdagen

veilig betalen via iDeal

originele rooibos thee

product van Zuid-Afrika

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen