Recepten met rooibos

7 Tips om te ontstressen

7 Tips om te ontstressen Dat kleine momentje ontspanning is ontzettend kostbaar. We hebben het druk in ons leven. Onderzoek wijs uit dat Nederlanders meer aandacht voor zichzelf willen. Teveel aan het hoofd, drukke agenda's, hoog prestatiegehalte op het werk, lage energie; vaak lukt het niet om te ontspannen. Stress is een veelvoorkomend probleem. Het stressen over stress wellicht nog groter. Stop alle hectiek en ga ontspannen met een lekker kopje rooibos thee!

Recept: Rooibos kruidnoten

Recept: Rooibos kruidnoten Wil je een keer variëren met pakjesavond? Ben je uitgekeken op die standaard kruidnoten? Dan hebben wij een lekkere suggestie voor je! Wat dacht je van: Rooibos Kruidnoten! Combineer de pure rooibosthee van Sonnigdal met het kruidnoten beslag en je krijgt heerlijke kruidnoten!

4 Redenen om ’s avonds geen koffie te drinken

4 Redenen om ’s avonds geen koffie te drinken Voel je je vaak humeurig? Heb je veel stress? Kun je 's avonds maar moeilijk slapen en lig je in bed nog lang na te denken over die extra kilo's die er niet af willen. Dan kan dit voor een groot deel te maken hebben met dat kopje(s) koffie die je ’s avonds achterover slaat.

Clanwilliam: dé rooibos hoofdstad van de wereld

Clanwilliam: dé rooibos hoofdstad van de wereld De populariteit van Rooibosthee is de laatste jaren flink gestegen. Zowel thee- áls koffieliefhebbers die minder cafeïne willen drinken stappen steeds vaker over op deze bijzondere thee. Dé rooibos hoofdstad van de wereld is Clanwilliam in Zuid-Afrika. Dit is namelijk de enige streek ter wereld waar rooibosthee groeit.

Hoe zet je een goed kopje thee?

Hoe zet je een goed kopje thee? Thee is een zeer geliefd drankje in Nederland en dat is goed te begrijpen, want thee is erg gezond en lekker. Bovendien wordt theedrinken geassocieerd met gezelligheid en een moment van ontspanning. Maar wist je dat rooibos thee nog veel rijker van smaak kan zijn dan de meeste Nederlanders tot nu toe dachten? Hier volgen een paar tips om het perfecte kopje thee te zetten.

levering binnen 3 werkdagen

veilig betalen via iDeal

originele rooibos thee

product van Zuid-Afrika

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen