Recepten met rooibos

Recept: Rooibos kruidnoten

Recept: Rooibos kruidnoten Wil je een keer variëren met pakjesavond? Ben je uitgekeken op die standaard kruidnoten? Dan hebben wij een lekkere suggestie voor je! Wat dacht je van: Rooibos Kruidnoten! Combineer de pure rooibosthee van Sonnigdal met het kruidnoten beslag en je krijgt heerlijke kruidnoten!

4 Redenen om ’s avonds geen koffie te drinken

4 Redenen om ’s avonds geen koffie te drinken Voel je je vaak humeurig? Heb je veel stress? Kun je 's avonds maar moeilijk slapen en lig je in bed nog lang na te denken over die extra kilo's die er niet af willen. Dan kan dit voor een groot deel te maken hebben met dat kopje(s) koffie die je ’s avonds achterover slaat.

6 Tips voor een Zuid-Afrikaanse high tea

6 Tips voor een Zuid-Afrikaanse high tea Wie aan een high tea denkt zal al gauw Engeland in gedachten nemen. Wat is er tenslotte meer Brits dan tea in de afternoon? Vergeet op dat gebied echter niet wat Zuid-Afrika heeft te bieden. Rooibosthee wordt al 3.000 jaar gedronken in dit land en wat lekkere hapjes betreft, zijn ze zeer goed in staat om iets bijzonders te maken.

levering binnen 3 werkdagen

veilig betalen via iDeal

originele rooibos thee

product van Zuid-Afrika

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen