Recepten met rooibos

7 Tips om te ontstressen

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in Relax, Thee
  • 0
7 Tips om te ontstressen

Dat kleine momentje ontspanning is ontzettend kostbaar. We hebben het druk in ons leven. Onderzoek wijs uit dat Nederlanders meer aandacht voor zichzelf willen. Teveel aan het hoofd, drukke agenda's, hoog prestatiegehalte op het werk, lage energie; vaak lukt het niet om te ontspannen. Stress is een veelvoorkomend probleem. Het stressen over stress wellicht nog groter. Stop alle hectiek en ga ontspannen met een lekker kopje rooibos thee!

Rooiboscarrés

  • Geplaatst op
  • 0
Rooiboscarrés

Ben je op zoek naar een lekker toetje of dessert met rooibos? Dan hebben wij een leuke suggestie voor je! Maak heel eenvoudig deze rooiboscarrés! Hieronder is het recept te vinden.

Recept: Rooibos kruidnoten

Recept: Rooibos kruidnoten

Wil je een keer variëren met pakjesavond? Ben je uitgekeken op die standaard kruidnoten? Dan hebben wij een lekkere suggestie voor je! Wat dacht je van: Rooibos Kruidnoten! Combineer de pure rooibosthee van Sonnigdal met het kruidnoten beslag en je krijgt heerlijke kruidnoten!

5 Hiking routes in het Cedergebergte, Zuid Afrika!

  • Geplaatst op
  • 0
5 Hiking routes in het Cedergebergte, Zuid Afrika!

Zuid-Afrika heeft werkelijk adembenemende wandelroutes, dus wandelaars en natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het fenomenale land. De Cederbergen zijn ongerept en hebben een overweldigend aanbod van rotsmassa's, grotten, watervallen en San-tekeningen. Het is een natuurreservaat 250 kilometer ten noorden van het enerverende Kaapstad en bevat 71000 hectare ruig terrein

levering binnen 3 werkdagen

veilig betalen via iDeal

originele rooibos thee

product van Zuid-Afrika

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »