Nederlanders drinken steeds meer thee!

Nederlanders drinken steeds meer thee!

Theedrinken is een moment op de dag dat wordt geassocieerd met gezelligheid, maar in ons land drinken we al lang niet meer alleen een kopje thee in de middag als de kinderen van school komen. We zijn grootverbruikers geworden van thee. Dit omdat het lekker en gezond is.

Meer thee drinken 

Wat zijn de oorzaken dat thee in ons land zo populair is geworden?

 

1. Thee is gezond

Thee bevat veel antioxidanten en mineralen die ons lichaam dagelijks nodig heeft. Daarmee is het veel gezonder dan frisdrank. De meeste thee bevat ook de opwekkende stof theïne, vergelijkbaar met cafeïne in koffie. Voor wie theïne niet geschikt is, bijvoorbeeld vanwege een hoge bloeddruk, is onze rooibosthee een uitstekend alternatief. Hierin is geen theïne aanwezig, maar rooibosthee is wel rijk aan goede stoffen. 

 

2. Thee is een volwassen product geworden

Steeds meer leveranciers beseffen dat consumenten tegenwoordig kritisch kijken naar zaken als duurzaamheid en biologisch verantwoord. Mensen willen weten waar hun product vandaan komt en hoe duurzaam de thee is verbouwd. Onze thee komt direct van de bron, uit Zuid Afrika en op onze website kun je alles lezen over hoe onze thee wordt gemaakt.

 

3. Theedrinken wordt een beleving

Een high tea of afternoon tea is ook in ons land steeds gewoner geworden. Hierdoor wordt theedrinken steeds meer een ritueel. Het theezakje voor eigen gebruik is eenvoudig te vervangen door thee die geserveerd wordt in een speciaal potje. Zowel in de horeca als thuis is het hierdoor mogelijk extra te genieten van de vele varianten en smaken die dit bijzondere product te bieden heeft.

 

4. Meer thee in de restaurants

Wie tegenwoordig thee bestelt in een restaurant heeft bijna altijd de keuze uit vele theesoorten van goede kwaliteit. Een 'gewoon' theezakje kan vaak vervangen worden door losse thee, waardoor de gast een ruimere keuze wordt geboden. Ook theeproeverijen en theerituelen worden steeds populairder.

 

Sonnigdal rooibosthee ervaren

Wil je genieten van een heerlijk kopje biologische Zuid-Afrikaanse rooibos thee? Bestel dan eenvoudig een pakje thee in onze webshop en ga genieten van de heerlijke smaak.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

levering binnen 3 werkdagen

veilig betalen via iDeal

originele rooibos thee

product van Zuid-Afrika

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen