Prijsaanpassing

  • Geplaatst op
  • 0
Prijsaanpassing

Zuid-Afrika is in het rooibos gebied in het Cedergebergte opnieuw getroffen door droogte. Al voor de oogst van 2015/16 en ook voor de oogst van 2016/17 is in het gebied veel te weinig regen gevallen. Deze omstandigheden hebben tot veel lagere oogsten dan gebruikelijk geleid.

Rooibos is dan ook schaarser geworden. De verkrijgingsprijs van dit bijzondere natuurproduct, dat alleen in de Kaap groeit, is daardoor inmiddels enorm gestegen.

Sonnigdal is de eerste leverancier van Rooibos tee in 'sakkies' op de Nederlandse markt en onderhoud vanaf het begin intensieve relaties met de Zuid Afrikaanse rooibos boeren. Er wordt altijd een faire prijs betaald aan de boeren, leveranciers. Sonnigdal ontkomt er echter nu niet meer aan en zal de prijzen voor haar consumenten helaas behoorlijk moeten verhogen.

 

De variant Rooibos Natural verwachten wij in juli weer in huis te hebben. Wij zullen tijdig op onze website en in onze webshop vermelden wanneer dit product weer verkrijgbaar is zodat u weer als vanouds ook deze Rooibos tee kunt bestellen.

 

Wij vertrouwen op uw begrip en hopen u als trouwe klant van Sonigdal Rooibos tee van de hoogste kwaliteit en pure smaak te mogen blijven voorzien.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

levering binnen 3 werkdagen

veilig betalen via iDeal

originele rooibos thee

product van Zuid-Afrika

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen